ΠΡΟΦΙΛ

Η Sice ιδρύθηκε το 1964 και εδρεύει στο Correggio της περιοχής Reggio Emilia.

Η Sice κατασκευάζει ξεμονταριστές ελαστικών και ζυγοσταθμίσεις τροχών για αυτοκίνητα και φορτηγά, μαζί με συστήματα ευθυγράμμισης τροχών και ανυψωτικά οχημάτων και η μεγάλη γκάμα των προϊόντων της ανταποκρίνεται στις ανάγκες εξυπηρέτησης των συνεργείων και των βουλκανιζατέρ.
Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για μηχανές και αξεσουάρ είναι πολυάριθμα και εγγυώνται την ποιότητα και τη μοναδικότητα των λύσεων Sice για την τελευταία γενιά ελαστικών.
Ορισμένα προϊόντα Sice έχουν εγκριθεί και πιστοποιηθεί από έγκριτους παραγωγούς αυτοκινήτων και ελαστικών και από πιστοποιημένο οργανισμό.
Πάνω από το 85% των πωλήσεων της SICE αποτελούν τις εξαγωγές σε περίπου 90 χώρες παγκοσμίως.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει στην SICE ένα σύστημα παραγωγής που μας επέτρεψε, χάρη και στην τυποποίηση των διαφόρων προϊόντων μας, να εξορθολογίσουμε τις συνιστώσες διαδικασίες, με αποτέλεσμα την αύξηση της ευελιξίας στην εξατομίκευση και την παράδοση.
Επιπλέον, δίνουμε συνεχή προσοχή στην εκπαίδευση του προσωπικού μας, τόσο τεχνικά όσο και επαγγελματικά.
Η “Ποιότητα” είναι το χαρακτηριστικό που κάνει τη SICE μοναδική . Η SICE εργάζεται έντονα σε αυτόν τον τομέα και διαιρεί την ποιότητα της παραγωγής της σε τρεις φάσεις:
  • Έλεγχος όλων των φάσεων παραγωγής – από την αναζήτηση ειδικευμένων προμηθευτών στην εκπαίδευση του προσωπικού
  • Ένας τελικός έλεγχος –  η Sice ήταν ένας από τους πρώτους στην βιομηχανία για την εγκατάσταση κυψελών ελέγχου για την εκτέλεση τελικών επιθεωρήσεων που είναι δύσκολο να εφαρμοστούν κατά τη διάρκεια της παραγωγής (διαρροές αέρα, ηλεκτρικές δοκιμές, βαθμονόμηση εργαλείων)
  • Έλεγχοι πριν από την αποστολή – για τον έλεγχο και την ολοκλήρωση των εξαρτημάτων και της τεκμηρίωσης που απαιτείται από το νόμο.
Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τις εταιρίες Κομνηνός Ιγνάτιος & ΣΙΑ Ε.Ε. , για την νότια Ελλάδα και Τεμπελούδης Νικόλαος για τη Βόρεια Ελλάδα