Μηχάνημα Πλήρωσης Και Ελέγχου Freon A/C 930 L

Μηχάνημα Πλήρωσης Και Ελέγχου Freon A/C 930 L

pdf download

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το A/C 930L είναι ένα πλήρως αυτόματο μηχάνημα για την ανάκτηση, την ανακύκλωση, τον ψεκασμό του λαδιού και την επαναπλήρωση του ψυκτικού αερίου R134A καθώς και για τον έλεγχο των μικροδιαρροών στα οχήματα, επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά και γεωργικά μηχανήματα.

Το A/C 930L διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός προηγμένου σταθμού διαχείρισης εγκαταστάσεων A/C προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των σύγχρονων οχημάτων και των πιο πρόσφατων νομοθετικών διατάξεων: ειδικά προγράμματα για την πλύση των υβριδικών οχημάτων, ηλεκτρονική ζυγαριά για τη διαχείριση της ποσότητας ψυκτικού που θα εισαχθεί στο όχημα. Όλες οι εργασίες μπορούν να μεταφερθούν σε έναν Η/Υ μέσω της μνήμης USB.

Το A/C 930L αυξάνει τον επαγγελματισμό της παρεχόμενης υπηρεσίας:

χάρη στους εξαιρετικής ακρίβειας αισθητήρες πίεσης που υπάρχουν στο εσωτερικό του μηχανήματος, σε συνδυασμό με μια σύγχρονη στρατηγική διάγνωσης, παρέχεται η δυνατότητα να εντοπίσετε ακόμη και τις πιο μικρές διαρροές της υδραυλικής εγκατάστασης και κατά συνέπεια έχετε τη δυνατότητα να πιστοποιήσετε στον πελάτη την αποκατάσταση της αποτελεσματικότητας και της λειτουργίας των συστημάτων κλιματισμού.

Η ανάλυση των μικροδιαρροών γίνεται με εντελώς αυτόματο τρόπο και δεν απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία του χειριστή.

Πρόγραμμα FULL HYBRID SYSTEM για ΥΒΡΙΔΙΚΑ οχήματα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ψύκτης R-134a
Θερμοκρασία λειτουργίας 5 – 50 °C
Χωρητικότητα δεξαμενής ψυγείου 10 Kg
Χωρητικότητα φίλτρου 55 Kg (συμπ.φρέον)
Δεξαμενή λαδιού 2 x 180 ml
Σωλήνες 300 cm SAE-J2196
Παροχή ρεύματος 220-240 V 50 Hz
Μέτρηση φρέον 5 g
Μέτρηση λαδιού 1 g
Αντλία κενού 100 l/min
Περιστροφικός συμπιεστής 6.45 cc.
Διαστάσεις 90 x 60 x 45 cm
Βάρος 60 Kg